Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Παρακολούθηση σεμιναρίων eTwinning

Ο εκπαιδευτικός τού Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων κ. Σωτήριος Ντίνος παρακολούθησε τα εξ αποστάσεως σεμινάρια «III. Εργαλεία δημιουργίας ιστοτόπων - Συνεργατικά και υποστηρικτικά εργαλεία» από 11 Νοεμβρίου 2019 μέχρι 10 Μαΐου 2020 και «Αξιοποίηση των κινητών συσκευών (tablets και κινητών τηλεφώνων) στην διδασκαλία μαθημάτων» από 11 Νοεμβρίου 2019 μέχρι 22 Μαρτίου 2020.

Τα σεμινάρια διοργανώθηκαν από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης e-Twinning στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Ελληνική Ένωση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση, το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Διά Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση [Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α] τού Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. τού Πανεπιστημίου Κρήτης και το Εργαστήριο προηγμένων εφαρμογών κινητών συσκευών και εκπαιδευτικών εφαρμογών ΑΕΤΜΑ τού Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Σκοπός τού πρώτου σεμιναρίου ήταν η παιδαγωγική αξιοποίηση των ΤΠΕ και των εργαλείων Web 2.0 στην υλοποίηση συνεργατικών δραστηριοτήτων σε έργα e-Twinning και η ενσωμάτωσή τους στη διδασκαλία μαθημάτων.

Σκοπός τού δεύτερου σεμιναρίου ήταν η παιδαγωγική αξιοποίηση των κινητών συσκευών στην υλοποίηση συνεργατικών δραστηριοτήτων σε έργα e-Twinning και η ενσωμάτωσή τους στη διδασκαλία μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενδοσχολική Επιμόρφωση eTwinning

  Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 οι εκπαιδευτικοί τού  Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων  παρακολούθησαν  ενδοσχολική επιμόρφωση  με τίτλο:  « eTwi...